Senast uppdaterad:
20 jul 2019

www.myhoyas.com

 

customizable counter

 

     

 

Välkommen till mina hoyor!

 

Hejsan! Mitt namn är Christina. Jag är 50 år och bor i Sjöbo i Skåne. Jag fick min första hoya för 25 år sedan när min mamma dog. Skrev in ordet hoya på en söksida några år senare och tills för drygt 10 år sedan hade jag mer än 230 olika hoyor. De senaste 8-9 åren har jag börjat bygga upp min samling på nytt nu när jag har tillräcklig plats igen... och har nu drygt 400+ olika hoyor. Jag har blivit åter-beroende, kan man väl säga...

 

Anledningen till den här hemsidan är att jag gärna vill dela med mig av mina erfarenheter när det gäller att odla hoyor och att visa upp deras otroliga prakt när de blommar. Alla beskrivningar är baserade på mina egna erfarenheter och mått, men ibland även på fakta som jag hittat i böcker, tidningar och på nätet. Alla foton har jag tagit själv och alla texterna har jag skrivit själv. Både foton och texter är ALLA skyddade av copyrightlagen och får INTE på något sätt kopieras, översättas eller återskapas. Ta en titt på sidan för copyright om det är oklart vad copyright innebär. Du får gärna länka till min hemsida och/eller fotosidor när du vill!

 

Välkommen hit när som helst och du får gärna skicka mig ett e-mail om det är något du tycker om det som är gjort hittills eller varför inte lämna ett avtryck i min gästbok innan du lämnar min hemsida. Tack för besöket och välkommen tillbaka!

 


 

 

 

 

Hur började det? Vad hände sedan? (Lång historia)
Läs om hur det hela började
Varför började jag samla på hoyor?

Privata Hoyasidor
Privata hoyasidor
Här hittar du mina favoriter bland privata hoyasidor runt om i världen

Andra Hoyasidor
Andra
hoyasidor
Här hittar du andra hoyasidor till bl a föreningar, försäljningsställen runt om i världen

Olika Hoyaforum
hoyaforum
Här hittar du länkar till olika hoyaforum på olika språk

Andra bra länkar
Andra bra länkar
Här hittar du länkar till söksidor, trädgårdssidor, roliga sidor, galna sidor och andra användbara sidor